Afscheidsblog: maar niet het einde

Foto: Veri Gutte

Afscheidsblog – Lotte

In de zomer van 2020 ontstond het idee om alle kindergeschikte uitjes in en rond de Betuwe te bundelen in een blog en op sociaal media. En bijna twee en een half jaar, 112 blogs (met ongeveer 45 000 woorden), en rond de  200 uitjes later, komt er een einde aan, voor mij. Voor mij en mijn gezin begint er een nieuw avontuur. Dus vandaar deze afscheidsblog.

Wij hebben de kans om op Texel een nieuwe start te maken. Ik begin met een nieuwe baan op de middelbare school op Texel en wij verhuizen met het hele gezin naar het eiland. Een nieuw avontuur waar wij alle vijf enorm veel zin in hebben. Op Texel is er veel te ontdekken én het plan is om dit vast te leggen op instagram en facebook onder de naam: Texelkids.

Betuwekids heeft de afgelopen jaren veel voor mij betekent. Ik heb opvallend veel bijgeleerd. Bijvoorbeeld over SEO en het beheren van een website maar ook over natuur of om van de natuur te genieten. Mijn kinderen, de jongens bijna 4 en mijn dochter nu 6, hebben zoveel tijd in bossen en andere natuurgebieden doorgebracht en het is letterlijk hun tweede natuur geworden. Daarnaast is hun conditie en wandelkracht flink indrukwekkend toegenomen. Vijf kilometer is voor de driejarigen nooit een probleem geweest. 

Ook het samen oprichten met Mandy, en ons “kindje” zien groeien, vond ik een gave ervaring. Gelukkig zal zij met de blog verder gaan, echter wordt de frequentie anders. Ik wens Mandy en haar gezin dan ook veel plezier in de betuwe. Er is nog zoveel moois te ontdekken.

Bedankt!

Ik zal de betuwekids, Mandy, de betuwe, de lezers en interacties, iedereen die geholpen heeft met de blog, het ontdekken van nieuwe plekken en alles wat met Betuwekids te maken had ontzettend missen. Iedereen bedankt voor de afgelopen 2,5 jaar. Hopelijk schrijft Mandy nog lang geen afscheidsblog. Wie weet tot bij Texelkids.

– Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.