Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard is het meest kindvriendelijke park dat wij ooit gezien hebben. En wat hebben wij er een leuke dag gehad. Shows, attracties, speeltuinen, eettentjes, dieren, wandelingen…. Er is zoveel te doen, dat er voor iedereen wel iets leuks is!

De route naar Avonturenboerderij Molenwaard zorgt ervoor dat je continu afvraagt of het nog wel goed gaat, totdat je opeens uit het niets, bij het allervriendelijkste park ooit komt. Parkeren kan bij één van de vele parkeervelden. Wij hadden het geluk vroeg te zijn en bij één van de eerste vakjes te mogen parkeren. Bij het verlaten van het park waren verschillende parkeervelden vol.

Bij binnenkomst kregen we allemaal een boekje met vragen mee. Het personeel is allemaal erg vrolijk en vriendelijk. Dit was wel even wennen zo vroeg op de ochtend. In het boekje zat gelukkig ook de kaart van de Avonturenboerderij. Bij het inleveren van het ingevulde boekje zouden de kinderen dan een diploma krijgen bij het verlaten. De vragen kun je beantwoorden door het hele park. Hoewel het park om 9.30 opent, is het daadwerkelijke park pas om 10 uur open. Er is eerst nog een openingsshow van Fien en Teun, de mascottes van het park.

Nadat het hek geopend was zijn wij doorgelopen naar achteren. Hier hebben alle kinderen eerst een klein rondje op een shetlander gereden. Dit kleine rondje vonden ze vooralsnog helemaal te gek. Gelukkig stond er op dat moment nog geen lange rij; later op de dag zou het lang wachten zijn voor een rondje dat een minuut duurt. Maar dit was wel de enige plek waar we echt een rij hebben meegemaakt.

Door het park heen zijn ontzettend veel leuke speeltuintjes, attracties en eettentjes te bezoeken. Zo hebben wij onder andere in fruitkisten gereden, op schapen geracet, traktor gereden, vogels gespot en nog veel meer. Ook zijn er op veel verschillende plekken shows waar je bij kunt aanschuiven. Zo hebben wij shows gekeken over twee schapen, kikker en zijn vriendjes én over kaas. Maar er waren er nog veel meer, die wij regelmatig net misliepen. Het is handig om bij binnenkomst een fotootje te maken van het een schema van de shows.

Wat wij allemaal hebben gedaan is eigenlijk te veel om op te noemen. We hebben er, op een prachtige zondagochtend, enorm genoten, veel beleefd en heel veel plezier gehad. We raden dan ook iedereen met kleine kinderen aan om een bezoek te brengen aan Avonturenboerderij Molenwaard. Je bent hier zeker een aantal uur druk. Als je alles wilt bezoeken en uitgebreid van wil genieten is een daglang bezoek zeker een optie. Hoewel prijzig, zie ik ons hier wel vaker terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.