Dagje uit bij Hoppies

Dagje uit bij Hoppies

Dagje uit bij Hoppies

Je bent op het perfecte adres voor een dagje uit bij Hoppies. Eten, drinken, spelen, bloemen plukken, dieren aaien, zwemmen, skelteren, minigolven en vast veel meer. We komen vast en zeker terug om meer te ontdekken!

Wij waren aanwezig aan het eind van de middag en afgezien van een klein kinderfeestje waren wij de enige gasten. Dit zorgde voor een hele relaxte sfeer, nergens hoeven wachten en genoeg privacy. Er waren in ieder geval genoeg parkeerplekken, ook als het wel flink druk zou zijn. Bij de kassa betaal je de entreekosten, die zijn 7,50 per kind vanaf 1 meter en 5 euro per volwassene (maar met tegoedbon voor de horeca).

Als je binnen bent kun je verschillende kanten op, bijvoorbeeld naar het horeca gedeelte of juist naar het springkussen. Wij gingen voor het laatste en dat creëerde een moment om even rond te kijken. Hierna zijn we dieper het park in gegaan, over de bruggetjes en richting een uitkijktoren. Je hebt verschillende manieren om boven op de uitkijktoren te komen, en allemaal proberen is uiteraard al superleuk.

Vanaf de uitkijktoren zijn wij langs de alpaca’s richting het bloemenveld gelopen. Tot onze verrassing hingen er verschillende hangmatten wat de relaxte sfeer verhoogde. Het bloemenveld ligt er prachtig bij, en is ook een pluktuin. Dit hebben wij niet gedaan, maar het zag er wel mooi uit. In het bloemenveld ligt ook een blotevoeten pad.

Na het bloemenveld kom je bij het terrasgedeelte. Hier is een zo mogelijk nog groter aanbod aan dingen om te doen. Hier is de kinderboerderij waar je vriendelijke dieren kunt aaien. Het komt ook redelijk vriendelijk over met waarschuwing niet achter de dieren aan te gaan, maar ze naar je toe te laten komen. Ook heb je hier een speeltuin met verschillende speelattributen. En een verkeersplein waar je met fietsjes kunt proberen echte verkeerssituaties na te spelen.

Wij hebben die avond frietjes gegeten op het terras, wat heerlijk smaakte en echt genieten was met een prachtig uitzicht. Het eten is dus ook nog een positieve ervaring. We komen hier zeker een keer terug om meer te proberen. We hebben nog niet de minigolf uit kunnen proberen óf bij het water gespeeld. Er schijnt ook een maisdoolhof te zijn, maar daar was het nog niet het goede seizoen voor. Genoeg reden voor een dagje uit bij Hoppies. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.