Speeltuin in Zoelmond

Aan het Kochpad in Zoelmond ligt een groot speelterrein voor zowel jonge als oudere kinderen. In de omheinde ruimtelijk ingerichte speeltuin kunnen de jongsten zich een hele ochtend goed vermaken met onder andere schommels, wipwap, glijbanen en veel ronddraaiende speeltoestellen. Achterin is een speeltuin voor iets oudere kinderen met een kabelbaan en van alles om op te klimmen. Ook de oudsten kunnen goed terecht op het voetbal- en basketbalveld. Op het grasveld is genoeg ruimte om te zitten en er zijn enkele picknicktafels. Er is ook een overkapping waar je kunt schuilen voor een onverwachte regenbui.

De speeltuin wordt netjes bijgehouden, het gras is gemaaid en je ziet dat er veel zorg en aandacht aan besteed wordt. Dit wordt voornamelijk gedaan door omwonenden. Er is ook een mooie vlindertuin aangelegd achterin, een rustig stukje in de speeltuin.

De speeltuin is elke dag vrij toegankelijk van 9.30 tot zonsondergang. Aan grotere groepen wordt een financiƫle bijdrage gevraagd en is de vraag je van tevoren aan te melden om grote drukte te voorkomen. De speeltuin verzorgt soms ook activiteiten, die op de facebookpagina van Speeltuin Zoelmond aangekondigd worden. Onze kinderen waren hier na 1,5 uur nog lang niet uitgespeeld, dus wij zullen hier zeker nog eens terugkomen.

1 Comment

  1. Leuk! Wij dachten dat de speeltuin bij de school hoorde en zijn daarom laatst doorgefietst. Een volgende keer zullen we zeker stoppen want het ziet er erg mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.