Light nights in Ouwehands dierenpark Rhenen

Het is deze weken de leukste tijd van het jaar om een bezoekje te brengen aan Ouwehands dierenpark in Rhenen. In de weekenden en vakanties blijft het park ’s avonds open en kun je in het donker namelijk genieten van alle verlichte kunstwerken tijdens Light nights.

Onze kinderen wilden ook graag de dieren zien, dus wij zijn in de middag naar het park gegaan. We hebben eerst een rondje gelopen langs onder andere de tijgers, giraffen, vissen, ijsberen, apen, panda’s en olifanten. Na een hapje eten hebben we het met pijlen aangewezen Light nights rondje van ruim 2 km in het donker afgelegd. In de avond zijn de meeste dieren in hun nachtverblijf en kun je deze niet meer zien.

In het dierenpark zijn daarnaast genoeg speelmogelijkheden voor de kinderen. Je komt door het park langs verschillende plekken waar ze kunnen klimmen en klauteren, langs glijbanen en een springkussen buiten. Ook is er een leuke grote binnenspeeltuin met onder andere zand, een trekpontje over het water en veel klimmogelijkheden. Verspreid over de dag zijn er ook verschillende shows te zien.

Kortom, alles is aanwezig voor genoeg kijk- en speelplezier. Het park is geopend van 10 tot 17.00 en tijdens Light nights tot 21.00 of 22.00. Parkeren kan betaald op één van de twee grote parkeerplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.