Ouderwets spelen in Speeltuin Nederhemert

Ouderwets spelen kan in de 105 jaar oude speeltuin Nederhemert. Met genoeg variatie in speeltoestellen en een terras waar je iets kunt eten en drinken is dit een leuke plek voor een ochtendje of middagje spelen.

Met de ouderwetse speeltoestellen waan je je heel wat jaren terug, maar alles is goedgekeurd en het is dus veilig om hier lekker te spelen. Voor 1,50 per kind kunnen ze hier eindeloos rondjes draaien in onder andere de ouderwetse draaimolen. Er zijn daarnaast verschillende glijbanen, klimtoestellen, schommels en een kabelbaan. Tussendoor hebben we heerlijk wat gedronken en een appeltaartje gegeten op het terras dat naast de speeltuin ligt. De parkeergelegenheid is beperkt, maar er is wel de mogelijkheid om je auto langs de weg neer te zetten.

We wilden eigenlijk het kabouterpad lopen, maar kregen te horen dat de paaltjes om dit te volgen helaas weggehaald zijn. We kregen wel een andere mooie route aangeboden van 4 km met een bingokaart voor de kinderen erbij. Je komt hierbij door de mooie omgeving en langs het kasteel. Zeker een aanrader als je de speeltuin wilt combineren met iets actiefs. Een plattegrond van de route is beschikbaar bij speeltuin Nederhemert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.