Speeltuin en Vleermuistoren in Tricht

Speeltuin en Vleermuizentoren Tricht

Tijdens een zoektocht naar een speeltuin in de buurt, vonden wij op Google Maps de speeltuin en vleermuistoren in Tricht. Juist de laatstgenoemde maakte ons nieuwsgierig wat dat nu precies inhield. In de speeltuin heb je een schitterend klimrek met touwbrug en een glijbaan. Dit was zeker favoriet bij onze dochter.

De speeltuin in Tricht is een schattig speeltuintje. Deze ligt aan De Zandkuil, tegenover nr 20.  Parkeren in de buurt van de speeltuin is aan het begin van de straat prima te doen in een van de parkeervakken langs de straat. De speeltuin is omheind, wat het makkelijker maakt met veel kleine kinderen.

In de speeltuin hebben ze toestellen voor alle leeftijden, en voor de ouders bankjes om op te zitten. Zo heb je voor de jonge kinderen een leuk speelhuisje. Voor de oudere kinderen heb je er de mogelijkheid om lekker te klimmen en te ravotten. Ook zijn er schommels, klimtoestellen en een tunnel uit betonnen buizen.

We hebben ons hier toch best een lange tijd goed kunnen vermaken. We hebben samen heerlijke taartjes en pizza’s gebakken. Even een pauze op een van de bankjes of picknicktafels en weer door.

Een klein stukje de straat uit lopen en je komt bij de vleermuistoren. En dat was best een anticlimax. Onze dochter had van tevoren wel voorspeld dat het waarschijnlijk een toren met wat gaten zou zijn. Het leek ons niet logisch om dat dan groot in google maps te vermelden. Helaas had onze dochter enorm gelijk en was het een halfhoge toren met inderdaad een boel gaten. Aangezien het midden op de dag was, was er natuurlijk ook nog geen vleermuis te zien. Foto’s zijn toegevoegd, dus omlopen hoeven jullie dan niet meer te doen.

De speeltuin en vleermuistoren in Tricht was een heerlijke uitje om een tijdje te verblijven, en we komen zeker nog eens terug met de tweeling. Eventueel leuk te combineren met een fietstocht door de Regulieren!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.