Wandelen en spelen bij Park vliegbasis Soesterberg

Een bezoek aan het Nationaal Militair Museum is slechts één van de dingen om te doen bij Park Vliegbasis Soesterberg. Er zijn verschillende wandelingen, een stormbaan en andere buitenactiviteiten. Ook kun je hier vaak zweefvliegtuigen de lucht in zien gaan en staan er veel militaire voertuigen.

Wij begonnen met een bezoek aan het museum. Alleen hier kun je je al uren vermaken met het bekijken van alle tentoonstellingen, filmpjes, tanks, vliegtuigen en spelen in Xplore. Xplore is de interactieve speelruimte in het midden van het museum. Hier kun je onder andere zelf een tank besturen.

Als je nog energie over hebt, dan wachten er buiten veel andere mogelijkheden. Je kunt hier ook gebruik van maken zonder een bezoek aan het museum. Klimmen over de stormbaan, spelen met water en rijden in een minitank kan hier allemaal. Ook zijn er drie wandelroutes van 5, 3.4 en 2 km. Deze staan goed aangegeven.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Park Vliegbasis Soesterberg. Vanaf de parkeerplaats loop je naar het museum of kun je starten met de wandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.