Struinen in Wetland Passewaaij

Wat een leuke nieuwe struinroute is er gemaakt in Wetland Passewaaij door struinroute.nl. Water, zand, bomen en dieren, alles is aanwezig om heerlijk te struinen.

Vanaf de Ophemertsedijk loop je door het hek naar beneden. Na het zoeken van de eerste planten voor het maken van je eigen plantenboek is de vogelhut de eerste stop. Hier kun je veel vogels spotten, als je heel stil bent. Na een heus kikkerconcert kom je bij de doorwaadbare plaats. Het water stond laag, dus wij konden hier gewoon overheen lopen richting de brug. 

Op de brug was het gooien van takjes in het water de favoriete bezigheid. En dan snel naar de andere kant rennen om te zien hoe snel het takje weer te voorschijn komt. Op de terugweg kom je weer over de brug, dus vergeet niet onderweg wat steentjes mee te nemen om in het water te plonzen en dan weer evenveel plezier te hebben. 

Het rondje over het eiland is extra leuk met alle opdrachten. Zo loop je onder andere een stukje achteruit om niet te veranderen in een wilg, klei je je eigen diertje en verzamel je letters voor een woordpuzzel. Je kunt zelf uitkiezen welke opdrachten je wel en niet doet.

Alle informatie over struinroute Wetland Passewaaij vind je hier. Je vindt hier de route en ook de opdrachten die je onderweg kunt doen. Enthousiast geworden? Lees dan ook eens over de andere struinroute in Tiel.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.