Over ons

Wij zijn Mandy en Lotte en allebei veel op pad met onze gezinnen. Altijd zijn we op zoek naar leuke uitjes in de buurt van Culemborg. Onze ideeën deelden we met elkaar en van daaruit is Betuwekids ontstaan.

Mandy is getrouwd en moeder van drie actieve jongens. Fynn is een echte rommelaar. Altijd is hij in de weer met takken, steentjes en allemaal andere kleine rommeltjes. Ook klimmen en klauteren is favoriet. Zijn broertje Fedde doet graag met hem mee en is daarnaast gek op water, zand en rollen in de modder; hoe viezer hoe beter. In 2021 is hun broertje Sep geboren, die graag meegaat op avontuur in de kinderwagen of draagzak. Met deze actievelingen ontkomen we er niet aan er elke dag even op uit te gaan. Dat doen we dan ook met veel plezier.

Lotte, getrouwd met Luuk is moeder van drie kinderen. Emma is het enige meisje van de groep, en al een echte dame. Ze doet niets liever dan lekker tuttelen en moederen, het liefst over haar twee kleine broertjes. Mees en Joris zijn een tweeling, maar dat is de enige overeenkomst. De één is heel graag in de weer met bouwen, kleuren en koken terwijl de ander de focus heeft op auto’s, telefoons en lekker rennen. Verder werkt Lotte vier dagen als docent wiskunde op een middelbare school, op woensdag is haar mamadag. Dan gaat ze het liefst lekker de natuur in en bewegen.

We hopen met deze site meer mensen te inspireren er lekker op uit te gaan en te laten zien hoe mooi de Betuwe is. Tips voor leuke actieve uitjes zijn altijd welkom!