Fruitpark Ochten

Een leuk uitje als je in de buurt bent, is het Fruitpark in Ochten. In dit kleine park vind je onder andere verschillende dieren, een speeltuin, een uitkijktoren en een blotevoetenpad. Met iets oudere kinderen kun je daarnaast al midgetgolfend het park doorkruisen. Ook leer je van alles over het fruit dat hier groeit.

Bij binnenkomst vind je meteen een speeltuin, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Daarna loop je langs de verschillende dieren, zoals paarden, ezels, alpaca’s, geiten en varkens. Verder loop je tussen de fruitbomen door, langs verschillende speeltoestellen en over bruggetjes. Leuk detail is dat je door de kaartjes precies weet wat je onderweg tegenkomt. Achteraan op het terrein is een kort blotevoetenpad aangelegd, waar je onder andere over verschillende stenen loopt. Je loopt langs de kikkerpoel en een uitkijktoren, die je kunt beklimmen. Voor het beklimmen heb je wel een beetje lef nodig, want met een beetje wind wiebelt deze behoorlijk. Over het hele terrein vind je daarnaast het midgetgolfparcours. Wij hebben de ochtend afgesloten op het terras (dichtbij de speeltuin), waar je nog even lekker iets kunt eten en drinken.

Het Fruitpark is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00. Van november t/m maart is de toegang gratis en betaal je alleen als je wilt midgetgolfen. Van april t/m oktober betaal je 5 euro, inclusief een drankje. Inclusief midgetgolf betaal je dan 7,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.