Even voorstellen

Na een aantal posts is het misschien leuk om te zien wie er achter de schermen bezig zijn met al deze actieve uitjes. We zijn twee moeders, Mandy en Lotte, die allebei veel op pad zijn met onze gezinnen. Altijd zijn we op zoek naar leuke uitjes in de buurt van Culemborg. We begonnen onze ideeën met elkaar te delen en van daaruit is Betuwekids ontstaan.

Mandy is getrouwd en moeder van twee actieve jongens. Fynn is onze rommelaar. Altijd is hij in de weer met takken, steentjes en allemaal andere kleine rommeltjes. Ook klimmen en klauteren is favoriet. Zijn broertje Fedde doet graag met hem mee en is daarnaast gek op springen en rollen in de modder; hoe viezer hoe beter. Met deze twee actievelingen ontkomen we er niet aan er elke dag dat we samen thuis zijn even op uit te gaan. Dat doen we dan ook met veel plezier.

Lotte, getrouwd met Luuk is moeder van drie kinderen. Emma is het enige meisje van de groep, en al een echte dame. Ze doet niets liever dan lekker tuttelen en moederen, het liefst over haar twee kleine broertjes. Mees en Joris zijn een tweeling, maar dat is de enige overeenkomst. De één is heel graag in de weer met bouwen, kleuren en koken terwijl de ander de focus heeft op auto’s, telefoons en lekker rennen. Verder werkt Lotte vier dagen als docent wiskunde op een middelbare school, op woensdag is haar mamadag. Dan gaat ze het liefst lekker de natuur in en bewegen.

We hopen met deze site meer mensen te inspireren er lekker op uit te gaan en te laten zien hoe mooi de Betuwe is. Tips voor leuke actieve uitjes zijn altijd welkom!  Elke vrijdag zal er een nieuwe post geplaatst worden, in het begin om de week een uitje in Culemborg, onze uitvalsbasis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.