Ijzeren man nettenpark in Vught

Bij de ijzeren man in Vught hebben we heerlijk geklommen in het nettenpark, waar kinderen vanaf 3 jaar zich al goed kunnen vermaken. Voor oudere kinderen is er een klimbos op dezelfde plek. Wie daarna nog energie over heeft, kan gaan spelen in de speeltuin of bij mooi weer een duik nemen in het strandbad.

Wat een heerlijke dag hebben wij gehad bij de Ijzeren man in Vught. Bij aankomst kregen we via een filmpje op een groot scherm de uitleg over het nettenpark. Daarna konden we meteen gaan klimmen en de verschillende routes gaan ontdekken. Doordat er overal netten omheen zitten, heb je hier geen gordel om en hoef je je niet vast te klikken. Het is dus veilig en makkelijk klimmen en klauteren op hoogte. Je komt onder andere een heus ninjaparcours, een ‘voetbalveld’ met tribune en (de absolute favoriet) een ballenbak tegen.

Als je uitgeklommen bent, dan kun je wat eten of drinken of nog even verder spelen. Er is een grote speeltuin voor het nettenpark. Ook is er een standbad met twee glijbanen. Bij ons was het mooi weer, dus hebben we nog even heerlijk gezwommen. Genoeg te doen om je langere tijd te vermaken dus.

Ideaal van deze plek is dat je er met kinderen van verschillende leeftijden naartoe kunt. De allerkleinsten kunnen spelen in de speeltuin, de peuters en kleuters kunnen terecht in het nettenpark en de grotere kinderen kunnen hun lol op in het klimbos.

De auto kun je gratis parkeren op het grote parkeerterrein. De prijzen voor het nettenpark en klimbos vind je op de site van de Ijzeren man. Je mag dan ook gebruik maken van het strandbad en de speeltuin. Op woensdag en in het weekend is het park altijd geopend in de middag. Daarnaast zijn er extra openingstijden in de zomer en vakanties. Kijk hiervoor ook even op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.