Kinderboerderij de Heuvel in Culemborg

Wat een uitgebreide kinderboerderij is de Heuvel. Je kunt in verschillende stallen binnenkijken, bij de konijntjes in het hok rondlopen en spelen tussen de schapen. Ook speeltoestellen vind je hier genoeg.

Bij kinderboerderij de Heuvel vind je onder andere koeien, paarden, geiten, schapen, varkens en konijnen. Naast dieren zijn er ook meerdere leuke speelplekken gecreƫerd. Zo heb je onder andere een speelhuisje en graafmachines in het zand, schommels, tractors om op te rijden en planken om mee te spelen. De speelweide is meer gericht op de wat grotere kinderen. Hier staan een groot kasteel, meerdere glijbanen en een klimtoestel. De schapen lopen hier los tussendoor. Ook leuk om eens te doen is de kaboutertocht die te volgen is op de boerderij. Je volgt de kabouters en beantwoordt vragen over dieren.

Op dit moment gelden aangepaste Coronamaatregelen. Kijk daarvoor even op de facebookpagina van de kinderboerderij. Daar kun je tevens volgen welke dieren er geboren zijn en welke activiteiten worden verzorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.