Landerij de Park Elst

Wat een leuke en veelzijdige plek hebben we ontdekt in het oosten van de Betuwe. Bij Landerij de Park in Elst kun je onder andere lekker struinen tussen de bomen, verdwalen in het labyrint, spelen met water, klimmen en bouwen. Je kunt je hier met gemak een hele dag vermaken.

Bij Landerij de Park beleef je de natuur op allerlei manieren. Er is een struinpad door het bos, waar je over paadjes kunt lopen, in bomen kunt klimmen en bomen over het water als bruggetjes gebruikt kunnen worden. Een setje schone kleren in de tas zijn aan te raden. In het labyrint kun je antwoord krijgen op een vraag, wens of probleem door naar het midden van het hart te lopen. Onze kinderen renden lekker rondjes, dat kan natuurlijk ook. Het waterrad deed het bij ons bezoek helaas niet, maar is anders ongetwijfeld een groot succes. Lekker spelen kan daarnaast nog in de natuurspeelplaats en bij de bouwerij. Om 12.00 gaat de kinderboerderij open. Binnen kun je onder andere knuffelen met cavia’s en konijnen en buiten staan schapen en varkens.

In het restaurant kun je terecht voor wat te drinken en een lunch. De keuken en de bakkerij worden gerund door medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. In de omgeving zijn er daarnaast veel wandel- en fietsmogelijkheden. Er is hier zoveel te ontdekken dat wij dit keer geen tijd meer hadden voor een wandeling. Trek er dus zeker een hele dag voor uit als je hier naartoe gaat. In de zomer is er ook een plas in de buurt om lekker te zwemmen.

Landerij de Park is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De Landerij is een burgerinitiatief en wordt draaiende gehouden door vele vrijwiligers. Er wordt geen gebruik gemaakt van subsidies, maar donaties en giften zijn welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.