Lekker eten en spelen bij Brasserie Streek

Lekker eten en spelen bij Brasserie Streek

Midden op de markt in Culemborg heb je een superplek voor lekker eten, een drankje, gezelligheid en genoeg speel mogelijkheden. En het geheim van Brasserie Streek is de geluidsdichte wand tussen het speelgedeelte en het restaurant.

Vaak is er plek, maar reserveren bij Brasserie Streek kan zeker geen kwaad. Lunchen kan tussen 11.30 en 15.00 uur en de kaart is divers en heerlijk. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor kinderen, zoals tosti, poffertjes én een groot bord vol knapperige kip + frietjes. De kindergerechten zijn toegestaan tot twaalf jaar.

Het diner is ook verrukkelijk en afwisselend. Ook hier geldt voor kinderen dat ze een uitgebreide kindermenu hebben, ze kunnen een tweegangenmenu samen stellen (voor- + hoofdgerecht óf hoofd- + nagerecht) voor slechts veertien euro.

Afgezien van het heerlijke eten kunnen kinderen (en hun ouders) heerlijk spelen achter de geluidsdichte glazen wand. Er is genoeg om mee te spelen. Er zijn fietsjes, een glijbaan, twee speelhuisjes, een discokelder én een schommel. Het oogt er ten allen tijden schoon én netjes. Kinderen spelen hier leuk samen, groot en klein.

Voor kleine kinderen zijn er twee kleine nadelen. Zo is de deur naar het speelgedeelte erg zwaar, dus er is continu hulp nodig bij het openen van desbetreffende deur. En daarnaast is er aan de voorkant van het speelgedeelte een trap naar de discokelder. Deze trap is tegenwoordig afgezet door een hek, maar is wel makkelijk open te duwen. Gelukkig is de wand van glas en heeft iederen zicht op de kinderen. Merkbaar is dat het groepsgevoel sterk is, want iedereen houdt elkaars kinderen in de gaten en helpen met deuren en grijpen af en toe in. Dat voegt wel toe aan het vriendelijke atmosfeer die er hangt.

Wij komen hier regelmatig en zullen dat blijven doen, want dit kind- én volwassenvriendelijk blijft één van onze favorieten!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.