Natuurbad bij Camping de Rotonde in Enspijk

Een mooie plek om te zwemmen in een natuurbad is bij Camping de Rotonde in Enspijk. Vorig jaar kwamen wij hier bij toeval terecht toen we een nachtje gingen kamperen in de buurt. Het natuurbad met glijbaan en uitgebreide speeltuin is ook voor een dagje te bezoeken.

Dit keer gingen we voor een dagje op pad tijdens een heerlijk zonnige dag. Er is hier genoeg te beleven voor zowel peuters als oudere kinderen. Voor de jongste kinderen is er een strandje met een afgeschermd ondiep stuk water. Op het strandje staat een watertoestel met gootjes. In het water staan een soort fonteintjes, die ook voor veel plezier zorgen. Mochten ze even niet met zand en water willen spelen, dan vind je op het gras ook nog een airtrampoline.

Voor de oudere kinderen is er een grote ligweide in het gras, een klimtoestel in het water en een glijbaan die uitkomt in het water. Bij de ligweide kunnen ze ook klimmen op de houten speeltoestellen, met de kabelbaan en er staat nog een (grotere) airtrampoline.

Het natuurbad is tussen 1 april en 1 oktober elke dag geopend tussen 10.00 en 20.00. Vanaf 3 jaar betaal je 6 euro entree. Je kunt dan de hele dag blijven. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Als je na 17.00 komt, betaal je 3,50 per persoon. Bij de ingang is een fietsenstalling en er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid als je met de auto komt. Wat ons betreft echt een plekje om te onthouden voor als het lekker zonnig weer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.