Speelplezier in Oud Valkeveen in Naarden

De hele dag kun je lekker spelen in speelpark Oud Valkeveen in Naarden. Niet in de Betuwe, maar te leuk om niet te delen. Een hele leuke plek om deze vakantie een keer te gaan ontdekken.

Kinderen hebben hier de dag van hun leven. Voor zowel peuters, kleuters als basisschoolkinderen is er genoeg te beleven. Of ze nou het liefst spelen met water en zand, springen op de trampoline, klimmen, glijden of in de achtbaan rondjes rijden, alles is hier mogelijk. Ook zijn er shows om naar te kijken en kun je een ritje maken met de trein door het park. Bij slecht weer is er een binnenspeelplek; de onderwaterwereld.

Wij zijn de dag gestart met een rondje attracties. Bij de ingang staat meteen een grote draaimolen, waarna we verder zijn gelopen naar de drakenachtbaan. Wat was onze oudste trots dat hij daar in durfde. Vervolgens hebben we een ritje gemaakt op de konijnen en met de auto’s. Na de lunch was er nog genoeg te ontdekken. Omhoog klimmen bij de vulkaan, ‘codes kraken’ bij de spelletjesboog, verdwalen in de dwaaltuin en springen op de trampoline. Wat een pret allemaal.

Ook is er een strandje met water waar je met mooi weer kunt zwemmen. Dat hebben wij niet gedaan, want daarvoor was het nog iets te koud, maar nu zou dat zeker kunnen. Wel hebben we nog heerlijk gespeeld in de verschillende speeltuinen die er zijn in het park. Al met al een leuke dag en we hebben nog lang niet alles in Oud Valkeveen ontdekt. Zoals mijn zoon zei: “Hier moeten we echt nog wel een keer vaker naartoe gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.